top of page

Huoneistot

Tarjoamme kaikin mukavuuksin varustettuja vuokra-asuntoja aivan merenrannassa (matkaa merenrantaan 50 m) Torremuellessa, Benalmadena Costalla. Tarjolla on kaksi 2mh huoneistoa, molemmat loma-asunnot majoittavat mukavasti 5-6 henkilöä.

Rakennus on valmistunut vuonna 1991. Molemmissa huoneistoissa vuokrahintoihin sisältyy vesi, sähkö ja wifi sekä loppusiivous.Tarjolla olevat kaksi huoneistoa 107 ja 210 ovat molemmat kalustettuja ja pinnoiltaan mainiossa kunnossa.

Molemmista loma-asunnoista löytyy astianpesukone, pyykkikone, kahvi- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, televisio sekä nopea verkkoyhteys. Taloyhtiön sisäpihalla on 28-metrinen uima-allas sekä lastenallas. Uima-altaat näkyvät asuntojen parvekkeilta. Suojaisa allasalue sopii mainiosti auringonottoon ja virkistäviin pulahduksiin. Lähialueelta löytyy kattavat palvelut. Aivan huoneistojen läheltä tien toiselta puolelta löytyy kauppa ja kolme ravintolaa.Taloyhtiön uusi tennis- ja padel keskus sijaitsee n. 350 m päässä huoneistoista (Torremuelle Racket Center).

Yhteyshenkilömme Espanjassa on Tiina Lautkankare tiina.lautkankare@gmail.com

Tiina hoitaa asuntojen kaikki käytännön palvelut ja lisäpalveluja (esim. aamiainen asunnolle, vauvansängyt...) voit kysyä suoraan häneltä. Tiinan tavoitat parhaiten Whatsupista  + 34 637 799 715.

107

107

Huoneisto 107 tarjoaa 5-6 vuodepaikkaa, keittiönurkkauksen, terassin ja hiljattain remontoidun kylpyhuoneen.

Katutason huoneistosta löytyy myös ilmastointi, televisio ja langaton verkko. Katso varaustilanne tästä.

Hinnat näet täältä.

Huoneisto 107_parveke.jpg

210

210

Huoneisto 210 tarjoaa 5-6 vuodepaikkaa, keittiönurkkauksen terassin ja hiljattain remontoidun kylpyhuoneen. Kakkoskerroksen huoneiston parvekkeelta on kauniit näköalat merelle ja siitä löytyy myös ilmastointi, televisio sekä langaton verkko. Katso varaustilanne tästä.

Hinnat näet täältä.

Huoneisto 210 olohuone
Palvelut

LÄHIPALVELUT

Costa Vesalainen lähipalvelut
Rocket center

TENNIS & PADEL KESKUS

Taloyhtiön uusi tennis- ja padel keskus sijaitsee n. 350 m päässä huoneistoista (Torremuelle Racket Center).

Allasalue

ALLASALUE

Costa Vesalainen, allas.
bottom of page